Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Στέκι: Το ιδιαίτερο meeting point της Σκοπέλου στο Rigas Hotel

Το Steki συνδυάζει προσεκτικά προετοιμασμένα αφεψήματα, ποιοτικό καφέ και παραδοσιακά εδέσματα.

Εδώ υπάρχει κάτι για όλους!

[/vc_column_text]

Το Στέκι στο Rigas Hotel της Χώρας Σκοπέλου αποτελεί ένα από τα αγαπημένα σημεία συνάντησης. Τόσο για τους ντόπιους του νησιού όσο και για τους ξένους επισκέπτες, ιδιαιτέρως τους χειμερινούς μήνες.

Ένας ανακαινισμένος και καλαίσθητος χώρος που στεγάζεται εδώ και ένα χρόνο στο Rigas Hotel, το οποίο λειτουργεί όλο το χρόνο. Το καφέ χρώμα του ξύλου που κυριαρχεί παντού, σε συνδυασμό με το λευκό και το μπεζ τον καθιστούν έναν φιλόξενο και συγχρόνως μοντέρνο χώρο.

 

Ανακαλύψτε τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων της Σκοπέλου

Αποτελώντας το μόνο οργανωμένο Tea & Coffee Room στη Σκόπελο, το Στέκι σας προσκαλεί σε μία γευστική περιήγηση στον ευωδιαστό κόσμο των ροφημάτων από αρωματικά φυτά και βότανα. Μπορεί κάνεις να επιλέξει από το μενού με τα 22 βότανα και είδη τσαγιού, μια πληθώρα επιλογών από σνακ και χειροποίητων παραδοσιακών γλυκών, να απολαύσει έναν ποιοτικό, μυρωδάτο καφέ στους άνετους καναπέδες δίπλα στη ξυλόσομπα, να συζητήσει με την παρέα του απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας ή να διαβάσει ένα βιβλίο νιώθοντας σαν στο σπίτι του.

Επιπλέον, το Στέκι αποτελεί κατάλληλο μέρος και για τους μικρούς μας φίλους καθώς μπορούν να περάσουν ευχάριστες ώρες παίζοντας, διαβάζοντας ή ζωγραφίζοντας.

Κατά καιρούς, στο Στέκι διοργανώνονται εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος τόσο για τους μεγάλους όσο και για τους μικρούς. Είναι ένας ιδανικός χώρος ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Έχει φιλοξενήσει δωρεάν εκθέσεις ζωγραφικής και καλλιτεχνικής φωτογραφίας.

Ο στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια ευχάριστη εμπειρία που θα σας κάνει να επιστρέψετε για περισσότερα. Είτε περάσετε για ένα φλιτζάνι καφέ και τοπική μαρμελάδα δαμάσκηνου είτε για να δοκιμάσετε κάποιο από τα ιδιαίτερα αφεψήματα βοτάνων.

 

Το Steki είναι ανοιχτό καθημερινά, όλη την ημέρα. Για κρατήσεις και εκδηλώσεις καλέστε μας στο 24240 22618.

You don't have permission to register