Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Pet friendly Σκόπελος: Ο απόλυτος προορισμός για σένα και το σκύλο σου

Εάν χρειάζεσαι ένα break από τη καθημερινότητά σου και αναζητάς λίγες μέρες απόδρασης

σε έναν καταπράσινο προορισμόμε θαυμάσιες αντιθέσεις, τότε ετοίμασε τη βαλίτσα σου, πάρε το σκύλο σου και φύγε για τη Σκόπελο!!!

Η Σκόπελος αποτελεί τον παράδεισο των Σποράδων, ένα πανέμορφο νησί που συνδυάζει το έντονο πράσινο της φύσης και το βαθύ γαλάζιο του ουρανού. Διαθέτει ιδιαίτερα πλούσιο φυσικό περιβάλλον, επιβλητικά καταπράσινα βουνά, δαντελωτές παραλίες, βιότοπους μοναδικής ομορφιάς και εντυπωσιακά τοπία που το καθιστούν ιδανικό προορισμό για διακοπές.

Διακοπές στη Σκόπελο με τα κατοικίδια σας

Δραστηριότητες με το σκύλο στη Σκόπελο

Βόλτα στη Χώρα Σκοπέλου

Μια παραδοσιακή νησιώτικη πόλη με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και όμορφα καλντερίμια για ατελείωτες βόλτες με τον σκύλο σου. Είναι χτισμένη αμφιθεατρικά και τα σπίτια βρίσκονται σε πολύ μικρές αποστάσεις μεταξύ τους. Αγαπημένα της χρώματα το κόκκινο και το λευκό αφού όπου και να κοιτάξεις αντικρίζεις λευκούς τοίχους με κατακόκκινες σκεπές. Ανάμεσα τους υπάρχουν πολυάριθμα μικρά εκκλησάκια, καθένα με τη δική του ξεχωριστή ομορφιά και ιστορία. Επιπλέον, τη γραφικότητα του νησιού τονίζουν τα πλακόστρωτα ανηφορικά δρομάκια και τα μπαλκόνια με τις χρωματιστές μπουκαμβίλιες!

Εξόρμηση στη φύση

Η Σκόπελος δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να έρθει πιο κοντά με τη φύση, να γνωρίσει το νησί πραγματοποιώντας πολύ όμορφες διαδρομές στα δάση του καθώς και να δεί πολλά από τα αξιοθέατα και τα ιστορικά του μνημεία. Κάποιες προτεινόμενες διαδρομές που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν είναι αυτές προς το βουνό Παλούκι, τον Άγιο Ταξιάρχη και την Αγία Άννα, όπου σου δίνουν την ευκαιρία να απολαύσεις μια συναρπαστική θέα καθώς και το μονοπάτι Κεραμωτό στη Γλώσσα που αξίζει να το περπατήσεις.

pet friendly ksenodoxeia sth Skopelo

Παραδεισένιες pet-friendly παραλίες στη Σκόπελο

Παραλία Βελανιό

Αν διασχίσετε την παραλία του Στάφύλου, θα βρεθείτε σε μια δεύτερη παραλία, το Βελανιό. Στη παραλία του Βελανιού, όπως επίσης και στις περισσότερες παραλίες του νησιού δεν θα συναντήσεις πολυόροφα ξενοδοχεία και γενικότερα τουριστική υποδομή. Όταν κολυμπάς στο Βελανιό έχεις θέα μόνο τη παραλία και τη πλαγιά με το πυκνό πευκοδάσος. Το Βελανιό είναι η μοναδική παραλία στη Σκόπελο στην οποία μπορεί κανείς να κάνει επισήμως γυμνισμό. Στη δεξιά πλευρά της παραλίας βρίσκεται μια πανέμορφη σπηλιά, ενώ στην άκρη της, θα βρείτε νερό να σταλάζει από τα βράχια ,σημάδι ότι εδώ βρίσκονταν κατά τους Ρωμαϊκούς χρόνους λουτρά.

Παραλία Πάνορμος

Η παραλία Πάνορμος είναι από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού. Είναι αγκαλιασμένη από πυκνή βλάστηση με το μεγαλύτερο μέρος της να σκεπάζεται από βότσαλο. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι τα πεντακάθαρα νερά της σε βαθμό που σου επιτρέπουν να παρατηρήσεις κάθε λεπτομέρεια του βυθού. Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, εστιατόρια και ταβέρνες προσφέροντας στον επισκέπτη τις πιο ξεκούραστες διακοπές. Αξίζει να απολαύσεις το μπανάκι σου τη στιγμή που δύει ο ήλιος καθώς το ηλιοβασίλεμα είναι καταπληκτικό!

Που θα μείνω με το σκύλο στη Σκόπελο;

Όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου Spyrou Skopelos Experience είναι Pet Friendly. Μπορείς να επιλέξεις το Rigas Hotel για μια παραδοσιακή διαμονή κοντά στη φύση ή το Skopelos Holidays Hotel & Spa για πιο elegant διακοπές. Ό,τι και να επιλέξεις, το σίγουρο είναι ότι θα αποζημιωθείς και με το παραπάνω. Το Rigas Hotel είναι το μοναδικό ξενοδοχείο του ομίλου που είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Πολιτική Κατοικίδιων για την Spyrou Skopelos Experience

 

Πάρε λοιπόν το σκύλο σου, επισκέψου την μαγευτική των Σποράδων και απόλαυσε μια ανεπανάληπτη εμπειρία διακοπών!

 

Post a Comment

You don't have permission to register